VÁSÁRLÁS / szállítás

A www.herneu.com és az alájuk tartozó egyéb weboldalak nem webáruházak, így elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra nem kerül sor. Weboldalaink online katalógusként üzemelnek, amelyeken semmilyen személyes adatot nem kérünk.

Vásárlás menete:

1. A termékeket online katalógusunkban kiválaszthatja

2. E-mail-ben küldje el nekünk a megvásárolni kívánt termékek nevét, darabszámát és a számlázási, ill. szállítási adatait az alábbi e-mail címre: shop@herneu.com

3. Visszaigazolásunkban küldünk a vásárlásról egy díjbekérőt, amely kifizetése után szállítjuk a megrendelt termékeket.

A vásárlástól való 14 napon belüli elállási jog: Az Ügyfélnek mint fogyasztónak (magánszemély, természetes személy) jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül a termék / dolog vásárlásától elállni. A fogyasztó az elállást jelezheti e-mail -ben, telefonon és személyesen is. A fogyasztónak az elállási jogot a termék Ügyfél általi átvételének napjától (vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától) kezdve 14 napon belül gyakorolhatja! E lehetőséget a 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet biztosítja a fogyasztó számára. A vételi szándéktól való elállás esetén a vételárat és a kiszállítás költségét haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a HERNEU.COM (továbbiakban: Eladó), amennyiben a Fogyasztó visszaszolgáltatta a terméket az Eladó részére. Amennyiben a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot igényelt, az Eladó nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket. Az termék visszaszállításával, visszajuttatásával kapcsolatos költségeket az Ügyfélnek kell viselni. Az Ügyfél a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Amennyiben visszaküldés után kiderül, hogy a termék nem rendeltetésszerűen volt kipróbálva (vagy károsodott), az Eladó kártérítést követelhet az Ügyféltől a termék esetleges meghibásodása, károsodása és értékcsökkenése miatt! A 45/2014. (II. 26.) fogyasztói szerződésekre vonatkozó kormányrendelet hatálya nem terjed ki az Ügyfélre akkor, ha az Ügyfél cég, egyéni vállalkozás, közület, intézmény, egyéb nem természetes személy.

SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termékeket telefonon vagy e-mailen történt egyeztetés után kézbesítjük.
Készletről azonnal nem elérhető termékeket az egyeztetést követő határidőn belül szállítjuk. A pontos szállítási határidőről visszaigazoló e-mailt küldünk.

A csomagok kézbesítését GLS futárszolgálattal, illetve postai úton végezzük.

Szállítási költségek (Németországban):

  • DHL futárszolgálattal: 5,99 €


Szállítás idő: 3 munaknap

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Tanácsok a csomag átvételére!

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál.

Amennyiben kézbesítéskor a csomagoláson bármilyen sérülést: horpadást, szakadást, beázást észlelnek a futár köteles megvárni, hogy a címzett a csomagot kibontsa, és meggyőződjenek annak tartalmának épségéről.

Ha bármilyen sérülést /karcolást, horpadást, repedést stb./ észlel, akkor nyomatékosan kérjük, hogy vegyen fel jegyzőkönyvet a futárszolgálat képviselőjénél (sofőr).

Ha a csomagot Ön átvette és ezt aláírásával igazolja, akkor ez egyben egy nyilatkozat is – a jegyzőkönyv hiányában – , hogy az árut mennyiségileg és minőségileg átvette.

Tehát a rendelt termék megfelelő darabszámban és épségben, sértetlenül az Ön birtokába került.

Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért felelősséget nem vállalunk.

A nem rendeltetésszerű használat, tárolás, rakodás esetén sérülő /szakadás, karcolás, horpadás, repedés stb./, nem működő terméket nem vagyunk kötelesek visszavenni az elállási jogtól függetlenül.

 

Kérjük alkalmazza a fent leírt tanácsokat a termék átvételénél, hogy Önnek gondtalan és örömteli legyen a vásárlása a cégünktől.